
|
Adresaci webinaru
|
Webinar skierowany jest do osób odpowiedzialnych za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności , min do : pełnomocników ds. SZBŻ / Liderów zespołu HACCP, auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za dział jakości, kadry kierowniczej, konsultantów, członków zespołu HACCP
|
|
Program i metoda szkolenia
|
Szkolenie internetowe, prowadzone online
Czas trwania - 11:00 - 13:30 - okolo 2,5 godziny
Program:
- Wstęp do webinaru
- Wprowadzenie do zmian standardu IFS v.7
- Omówienie zmian wprowadzonych w wymaganiach IFS Food 7 z podziałem na poszczególne punkty standardu
- Dyskusja i pytania
- Zakończenie webinaru
|
|
|
|
Wymagania sprzętowe
|
|
Wymagania sprzętowe są niewielkie. Ważny jest dostęp do internetu oraz głośnik i mikrofon (w razie chęci udziału w dyskusji). Uczestnikom zostaną przesłane wskazówki dotyczące udziału w webinarze.
|
|
|
|
Dokument potwierdzający udział w webinarze
|
|
Osobom, które wzięły udział w całym webinarze, DEKRA wystawi zaświadczenie o uczestnictwie w webinarze pt. „IFS v.7 - zmiany w normie”.
|
|
|
|
Materiały dla uczestników
|
|
Osobom, które wzięły udział w całym webinarze, DEKRA prześle prezentację w formie elektronicznej (plik zapisany jako PDF, po dwa slajdy na stronę).
|
|
|
|
|
|
|