* Uwaga! Szkolenie dostępne wyłącznie jako szkolenie zamknięte, realizowane na zlecenie konkretnej firmy. Istnieje możliwość modyfikacji programu i czasu trwania szkolenia. Zapraszamy po ofertę »
Prowadzisz małe lub średnie przedsiębiorstwo w branży spożywczej?
Poznaj wymagania i praktyczne zastosowanie systemu IFS Global Markets Food. Dowiedz się, jak skutecznie przygotować firmę do procesu wdrożenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i uzyskaj certyfikat IFS Food Standard.
Celem szkolenia jest:
Adresatami szkolenia są przedstawiciele małych i średnich firm branży spożywczej potrzebujący wsparcia we wdrożeniu i rozwoju systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
dzień | godzina | metoda szkolenia | temat |
---|---|---|---|
Dzień 1 | 09:00-09:15 | Dyskusja moderowana |
Przywitanie, przedstawienie prowadzącego, zebranie informacji o oczekiwaniach słuchaczy, prezentacja celów oraz programu szkolenia |
09:15-09:45 | Wykład |
Informacje wstępne o IFS Global Markets Food (odbiorcy, cele, korzyści) |
|
09:45-10:15 | Wykład |
Etapy wdrażania IFS Global Markets Food |
|
10:15-11:00 | Wykład |
Omówienie wymagań poziomu podstawowego IFS Global Markets Food Przykłady dokumentacji |
|
11:00-11:45 | Wykład |
Omówienie wymagań poziomu średniego IFS Global Markets Food Przykłady dokumentacji |
|
11:45-12:15 | Wykład |
Przebieg oceny:
|
|
12:15-12:45 | Wykład |
System punktacji oceny wymagań regularnych oraz tzw „must have” |
|
12:45-13:00 | Dyskusja moderowana |
Podsumowanie I części spotkania Pytania uczestników |
|
13:00-13:45 | Przerwa obiadowa | ||
13:45-14:15 | Wykład |
Warunki wydania oceny |
|
14:15-14:45 | Wykład /ćwiczenie |
Praktyczne zastosowanie systemu IFS Global Markets Food |
|
14:45-15:00 | Wykład |
IFS Global Markets Food drogą do uzyskania certyfikatu IFS Food Standard |
|
15:00-15:30 | Dyskusja moderowana |
Podsumowanie II części spotkania Pytania uczestników |
|
15:30-16:00 | Dyskusja moderowana /Ankiety |
Zakończenie szkolenia: podsumowanie celów i oczekiwań uczestników, wypełnienie ankiet ewaluacyjnych |
Przywitanie, przedstawienie prowadzącego, zebranie informacji o oczekiwaniach słuchaczy, prezentacja celów oraz programu szkolenia
Informacje wstępne o IFS Global Markets Food (odbiorcy, cele, korzyści)
Etapy wdrażania IFS Global Markets Food
Omówienie wymagań poziomu podstawowego IFS Global Markets Food
Przykłady dokumentacji
Omówienie wymagań poziomu średniego IFS Global Markets Food
Przykłady dokumentacji
Przebieg oceny:
System punktacji oceny wymagań regularnych oraz tzw „must have”
Podsumowanie I części spotkania
Pytania uczestników
Warunki wydania oceny
Praktyczne zastosowanie systemu IFS Global Markets Food
IFS Global Markets Food drogą do uzyskania certyfikatu IFS Food Standard
Podsumowanie II części spotkania
Pytania uczestników
Zakończenie szkolenia: podsumowanie celów i oczekiwań uczestników, wypełnienie ankiet ewaluacyjnych
Przerwy kawowe będą ustalane wspólnie pomiędzy prowadzącym a uczestnikami.
Szkolenie w formie wykładów, ćwiczeń, oraz dyskusji moderowanej
Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia pt. „IFS Global Markets Food”
Aby się zarejestrować, wybierz miejsce oraz datę na górze strony.
Merytorycznie i praktycznie szkolenie przeprowadzono na bardzo wysokim poziomie. [Opinia zweryfikowana przez DEKRA Polska sp. z o.o.]
Bardzo ciekawy styl prowadzenia przez wykładowcę. [Opinia zweryfikowana przez DEKRA Polska sp. z o.o.]
POTRZEBUJESZ SZKOLENIA DOPASOWANEGO DO POTRZEB TWOJEJ FIRMY? SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ.