Wymagania systemu HACCP - praktyczne warsztaty
|
||||||||||||||||
Cel szkolenia
|
||||||||||||||||
Zapoznanie się z wymaganiami systemu HACCP oraz umiejętność wykorzystania zasad HACCP w praktyce. | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Program szkolenia
|
||||||||||||||||
Wprowadzenie do systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności:
System HACCP - jako podstawowe narzędzie zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności:
Wymagana dokumentacja systemowa- podstawowe procedury, instrukcje, arkusze Praktyczne aspekty zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym w produkcji żywności przez system HACCP:
Zarządzanie personelem w systemie HACCP:
Odpowiedzi na pytania uczestników szkolenia Egzamin kompetencyjny |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Metodyka szkolenia
|
||||||||||||||||
Wykład, ćwiczenia. | ||||||||||||||||
Adresaci szkolenia
|
||||||||||||||||
Członkowie zespołu ds. HACCP. | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Korzyści ze szkolenia
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Podobne szkolenia
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej szkoleń, które mogą Cię zainteresować znajdziesz w Katalogu szkoleń... |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Podobne usługi DEKRA
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||