Bezpieczeństwo żywności

Bezpieczeństwo żywności

Zdobądź umiejętności, wiedzę oraz certyfikaty niezbędne do spełnienia standardów jakości i bezpieczeństwa przemysłu spożywczego!


Eksperci DEKRA przekażą Ci aktualną wiedzę w zakresie wymagań i interpretacji standardu FSSC 22000.


Uzyskasz kompetencje w zakresie planowania i przeprowadzania audytu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.


Zdobędziesz wiedzę, jak przygotować przedsiębiorstwo do wdrożenia IFS Food Standard i uniknąć niezgodnościami utrudniające uzyskanie certyfikatu IFS.


Poznasz najnowsze wymagania systemu GMP+ w zakresie transportu i handlu w łańcuchu paszowym.


Dowiesz się, jak wykorzystać zasady systemu HACCP w praktyce.


Poznasz wymagania normy PN-EN 15593 w zakresie higieny i bezpieczeństwa opakowań.


Wybierz szkolenie i zapisz się już dziś!